U bent nu hier: Home » West-Vlaanderen » Zedelgem » Duotix

Duotix

Torhoutsesteenweg 149
8210 Zedelgem (West-Vlaanderen)
Tel: 050352238
Fax: -
BTW-nr: -
Afbeelding › Duotix Say Hey is een full service creatief communicatiebureau die zowel aanpasbare en mobielvriendelijke websites ontwerpt en bouwt, als wervelende teksten schrijft voor websites vol relevante content en met de focus op de juiste zoekwoorden zodat wij u website hoger doen scoren in de zoekmachines.

De copywriters van Say Hey staan steeds klaar met scherpe pen om de juiste copy voor het juiste doeleinde te schrijven. Wij bieden aan: copywriting voor websites, copywriting voor brochures, copywriting voor flyers of met andere woorden copywriting voor drukwerk. Aan de hand van professionele blogberichten zorgen wij voor extra gewicht aan relevante content voor uw website. Google is dankbaar voor dat extra gewicht en zorgt voor een betere score in de zoekmachines. Wij zorgen voor websites die scoren zowel technisch als inhoudelijk!

Heeft u verdere vragen over zoekmachineoptimalisatie of bent u op zoek naar professionele copywriters? Bij communicatiebureau Say Hey bent u bij het juiste adres. Aan de hand van creatieve communicatie creëren we een sterk merk en zorgen we ervoor dat uw bedrijfsboodschap bij uw klanten terecht komt.
Diensten: naming en branding, creatieve concepten, webdesign, webbouwer, webapplicaties, copywriting, blogberichten, grafisch ontwerp, marketing, social media begeleiding
Openingstijden:
Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
U dient naar dit bedrijf toe te komen.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy